Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Ik zoek een afstudeerstage

Vanuit Connetix werken wij veel samen met uiteenlopende studentenverenigingen, studieverenigingen en scholen met een technische achtergrond. Zo wonen wij onder andere diverse bedrijvendagen op Hogescholen en Universiteiten bij. Daarnaast sponsoren wij diverse studie-gerelateerde activiteiten en evenementen die georganiseerd zijn door technische Hogescholen. Dit doen wij om in contact te komen met toekomstige Engineers zoals jij. Benieuwd waarover wij jou graag willen informeren? Dat lees je hier!

Ondersteuning bij het betreden van arbeidsmarkt

Als afstudeerstudent ben jij inmiddels in de eindfase van je studie aanbeland. Je kan niet wachten om alle opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Eerst staat jou echter nog een belangrijk onderdeel te wachten: het vinden van een gepaste afstudeerstage en een uitdagende startersfunctie. Binnen welke branche wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag gaan en welke functie is jou écht op het lijf geschreven? Dat zijn moeilijke dilemma’s waar jij mee te maken krijgt.

Onze consultants van Connetix ondersteunen jou hierom graag in de zoektocht naar een gepaste uitdaging in de vorm van een afstudeerstage en een geschikte startersfunctie. Wij bieden jou graag een nieuw traject aan, waarbij jij na jouw afstudeerstage direct aan de slag kan gaan bij het desbetreffende bedrijf. Binnen dit traject zijn wij vanuit Connetix al in de voorfase van het afstuderen betrokken bij jouw ontwikkeling. Wij kijken met jou mee naar een gepaste afstudeeropdracht bij een bedrijf dat voldoet aan jouw profiel en wensen.

Afstudeerstage waar jij aan de slag kan gaan!

Samen met jou kijken wij naar de diverse mogelijkheden die er zijn voor een afstudeerstage met baangarantie. Wij schetsen voor jou een helder beeld van de uiteenlopende mogelijkheden binnen de gehele arbeidsmarkt. Van Sales Engineer in de Offshore, tot aan Mechanical Engineer in de Machinebouw: onze consultants geven jou graag een kijkje achter de schermen bij bedrijven in alle segmenten.

Via het uitgebreide netwerk van Connetix kan jij op gesprek gaan bij allerlei bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht én Noord-Brabant die jou interessant lijken. Dit kunnen de grote, internationale spelers zijn, maar ook kleine tot middel-klein bedrijven zijn, met een nationaal of internationaal karakter. In overleg met het bedrijf waar jij uiteindelijk aan de slag wil gaan, komen jullie samen tot een geschikte afstudeeropdracht die voldoet aan de wensen vanuit jouw opleiding.

Deze afstudeerstage met baangarantie kan jij zien als een proefperiode, waarin jij het bedrijf beter kunt leren kennen en het bedrijf jou. Mocht deze proefperiode vanuit beide kanten goed bevallen, dan kan jij hier direct na je stage aan slag door een startersfunctie te vervullen!

Aanvullende ondersteuning bij het solliciteren

Hoewel wij jou vanuit Connetix volledige ondersteuning willen bieden in de zoektocht naar een geschikte afstudeerstage met baangarantie, zal jij uiteindelijk altijd zelf het sollicitatiegesprek aangaan bij jouw toekomstige werkgever.
Om deze reden bieden wij afstudeerstudenten zoals jij verschillende trainingen aan op het gebied van solliciteren, waarbij jij door middel van pitchtrainingen en oefeningen leert om jezelf optimaal te presenteren aan jouw toekomstige werkgever.

Zo leer jij bijvoorbeeld om jouw persoonlijke CV zo goed mogelijk in te richten en krijg jij tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Samen met jou kijken onze consultants naar jouw kernkwaliteiten en hoe jij deze in gesprek op de juiste manier kunt pitchen.

Mede door deze ondersteuning bij het gehele traject van afstuderen en de zoektocht naar een baan, willen jou graag verder helpen naar een mooie toekomst. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem dan contact met op ons. Wij hopen jou snel bij ons op kantoor te zien!

Vacatures
inWerkendam
Ben jij opzoek naar een baan waarbij je technisch inhoudelijk verantwoordelijk bent binnen de machinebouw? Dan zoeken wij jou! Reageer nu!
inDrechtsteden
Ontzettend leuke en uitdagende functie beschikbaar als Junior Sales Engineer! Ben jij communicatief vaardig en heb jij technische kennis? Wacht niet langer en reageer!
inDordrecht
Voor een toonaangevende speler binnen de Marine & Offshore zijn wij opzoek naar een Mechanical Design Engineer. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, dan komen wij graag in contact met jou!
inBarendrecht
Ben jij de Mechanical Engineer die kennis en interesse heeft in aandrijftechnieken? Dan kom ik graag met jou in contact!
inRotterdam
Wij zijn opzoek naar een WTB Engineer in de omgeving van Rotterdam die openstaat voor een nieuwe uitdaging. Herken jij je hierin? Reageer dan snel!
inUtrecht
Wil jij aan de slag gaan als Project Engineer bij een uitdagende organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.