Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

vacature Elektromonteur

Bent u op zoek naar een passende vacature elektromonteur in de engineering vacatures? Connetix heeft een zeer sterk netwerk in de Machinebouw, Apparatenbouw en Industrie. Dit betekent dus ook dat wij een groot aanbod aan elektromonteur vacatures hebben.

Om de machines, apparaten en processen optimaal te laten presteren en draaiende te houden zijn wij op zoek naar goede Elektromonteurs voor de elektromonteur vacature. Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, onderhoud (preventief/correctief), vervangen van onderdelen en het plaatsen en inbedrijfstellen.

Per bedrijf is het afhankelijk waar de werkzaamheden zijn en voor de engineering vacatures zijn wij dan ook op zoek naar goede Elektromonteurs:

  • Service monteurs;
  • Onderhoudsmonteurs;
  • Storingsmonteur;
  • Assemblagemonteurs.

Wanneer u solliciteert op de vacature elektromonteur dan kunnen de werkzaamheden op één locatie zijn, enkel in Nederland, in de Benelux of Wereldwijd. Afhankelijk van jou kennis, kunde en persoonlijke situatie zijn er verschillende mogelijkheden.

Wil jij meer weten over de elektromonteur vacatures of engineering vacatures? Of kent u een geschikte kandidaat voor de elektromonteur vacature? Dan komen wij graag met jou in contact!

© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.