Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Mechanical Engineer

Opleiding Junior Mechanical Engineer

De vacatures van Connetix richten zich voornamelijk op young professionals met een technische HBO- of WO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen goed aansluiten bij deze vacatures? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

• Studie Werktuigbouwkunde
• Studie Mechatronica
• Studie Luchtvaarttechnologie
• Studie Automotive Engineering
• Studie Technische Bedrijfskunde

Staat jouw studie hier niet tussen en ben jij toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact opnemen met een van onze consultants.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature vinden binnen dit overzicht van Connetix, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden binnen het vak mechanical engineering? Neem dan contact (klikbaar maken) met op met een van onze consultants, of stuur een open sollicitatie (klikbaar) via onze website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Ben jij op zoek naar een vacature Mechanical Engineer die perfect past bij jouw profiel? Vanuit Connetix bieden wij jou uiteenlopende geschikte vacatures aan die optimaal aansluiten op het vak Mechanical Engineering. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever. Wij bieden jou een mechanical engineer vacature in de machinebouw, apparatenbouw, industrie en de civiele techniek.

Op zoek naar een passende vacature Mechanical Engineer?

Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals met een technische achtergrond. Onze mechanical engineer vacature richt zich daarom op de junior mechanical engineer en op de medior mechanical engineer met een technische HBO- of WO-achtergrond. Wij werken samen met diverse bedrijven in de randstad en hebben hierom een groot aanbod in de mechanical engineer vacature. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.

Mechanical Engineering

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden een junior mechanical of medior mechanical engineer precies uitvoert? Dan zetten wij de voornaamste werkzaamheden voor jou nog even op een rijtje:

• Uitwerken van detailtekeningen
• Bijhouden van documentatie
• Maken van berekeningen
• Designen en construeren
• Klantcontact indien nodig
• Projectplanningen maken
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.