Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Werkvoorbereider

Opleiding Junior Werkvoorbereider

De vacature Werkvoorbereider van Connetix richt zich voornamelijk op young professionals met een technische HBO- of WO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen goed aansluiten bij deze vacatures? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

• Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
• Werkvoorbereider Mechatronica
• Werkvoorbereider Elektrotechniek
• Werkvoorbereider Algemene Operationele Techniek
• Werkvoorbereider Technische Bedrijfskunde

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij als Junior Werkvoorbereider toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact opnemen met één van onze consultants bij Connetix.

Open sollicitatie

Kan jij geen passende vacature Werkvoorbereider vinden binnen dit overzicht van Connetix, maar ben je als Junior Werkvoorbereider wel benieuwd naar andere mogelijkheden voor de technisch Werkvoorbereider? Neem dan contact op met één van onze consultants of stuur een open sollicitatie via onze website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende mogelijkheden, die goed aansluiten op jouw wensen en profiel.

Ben jij op zoek naar een vacature Werkvoorbereider die perfect inspeelt op jouw profiel? Vanuit Connetix bieden wij jou diverse geschikte vacatures aan die optimaal aansluiten op de technisch werkvoorbereider. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever. Wij bieden jou een vacature Werkvoorbereider in de machinebouw, de apparatenbouw, de industrie, werkvoorbereider civiele techniek en de vacature werkvoorbereider elektrotechniek.

Op zoek naar een passende vacature Werkvoorbereider?

Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals met een technische achtergrond. Onze vacature Werkvoorbereider richt zich daarom op de Junior Werkvoorbereider en op de Medior Werkvoorbereider met een technische HBO- of WO-achtergrond. Hoewel onze focus ligt op young professionals, bieden wij de Senior Werkvoorbereider ook uitdagende en passende opties.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod in de vacature Werkvoorbereider. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.

Welke werkzaamheden behoren tot een technisch Werkvoorbereider?

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden een Junior Werkvoorbereider of een Medior Werkvoorbereider uitvoert? Dan zetten wij de voornaamste werkzaamheden voor jou op een rijtje:

• Opstellen van planningen
• Vaststellen van benodigde materialen
• Het bewaken van tijd, geld en kwaliteit
• Beoordelen van offertes
• Beoordelen van risicoanalyses
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.