Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Heb jij een aantal jaar werkervaring opgedaan binnen de technische branche en ben jij als young professional toe aan een nieuwe uitdaging? Dan houden onze consultants van Connetix jou graag op de hoogte van de mogelijkheden op dit gebied.

Hulp bij oriënteren

Als young professional heb jij inmiddels een aantal jaar kunnen proeven aan verschillende segmenten in de technische branche. De techniek kent echter uiteenlopende branches en functies, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Om deze reden helpt Connetix jou graag verder bij het oriënteren naar een eventuele nieuwe functie in een wellicht nieuwe branche.

Uiteraard is het ook mogelijk dat jij binnen dezelfde functie werkzaam wil blijven en binnen deze functie wil doorgroeien naar innovatieve en nieuwe projecten, waarbij je geen standaard werkzaamheden uitvoert. Ook in deze situatie schieten wij jou graag te hulp bij het vinden van geschikte uitdagingen.

Ontwikkeling carrièrepad

Heb jij enkele jaren ervaring opgedaan en heb jij behoefte om jouw kennis te verbreden, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen op technisch gebied? Dan stellen wij aan de hand van een kennismakingsgesprek jouw persoonlijke leerdoelen en wensen op. Op basis daarvan kijken onze consultants met jou mee welke eventuele cursussen of interne opleidingen hiervoor toereikend zijn.

In het kennismakingsgesprek stellen onze consultants samen met jou de persoonlijke leerdoelen op, waarbij jullie samen vaststellen welke benodigde cursussen hierbij aan bod komen. Als vervolgstap kijken wij vervolgens samen met jou naar geschikte bedrijven die hierin aansluitende mogelijkheden bieden. Connetix biedt jou als young professional graag een ingang om een kijkje te nemen binnen nieuwe organisaties. Zo regelen wij dat jij op gesprek kan gaan bij bedrijven die voor jou interessant zijn. Op deze manier bieden wij jou ondersteuning in de zoektocht naar de juiste functie bij de juiste werkgever.

Harde criteria

Als Medior Engineer is het begrijpelijk dat jij er wat betreft een aantal criteria niet op achteruit wil gaan. Zo zijn de reisafstand, het salaris en de arbeidsomstandigheden belangrijke elementen in een eventuele nieuwe baan. Deze zogeheten harde criteria worden hierom ook behandeld binnen een kennismakingsgesprek. Op deze manier schetsen onze consultants een helder beeld van de criteria waaraan een nieuwe baan moet voldoen.

Uitdagingen per regio

Connetix biedt jou als young professional uiteenlopende uitdagingen aan in de gehele Randstad. Wij bieden de volgende interessante opties:

Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

Vraag jij je als young professional af wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie en wensen? Neem dan contact op met één van onze consultants. Kom gerust bij ons langs op kantoor voor een fijn gesprek en een goede bak koffie. Tot snel!
Vacatures
inBunschoten Spakenburg
Ben jij een technisch onderlegd en op zoek naar een verantwoordelijke baan met ongekende ontwikkelingsmogelijkheden in een financieel gezond bedrijf ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wacht niet langer en solliciteer snel!
inDen Haag
Wil je graag als Tekenaar/Constructeur aan de slag gaan en heb je brede interesse in de constructie en bouwkundige techniek? Bekijk dan snel deze vacature!
inAlblasserdam
Ben jij sterk in het maken van berekeningen en werk jij graag als team aan projecten? Dan is deze uitdaging als Project Calculator uitstekend. Solliciteer direct!
inHoofddorp
Wil jij een brede verantwoordelijkheid hebben als Jr. Revit Tekenaar en mogelijkheden hebben tot doorontwikkeling? Bekijk dan snel deze vacature!
inDen Haag
Heb jij affiniteit met Bouwkunde in de tuinbouwsector en zoek jij een uitdaging als Werkvoorbereider binnen enerverende projecten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!
inUtrecht
Ben jij graag actief bezig en hou je ervan als alles geordend is? Heb je een heftruckcertificaat en wil jij graag fulltime aan de slag? Dan is de functie magazijnmedewerker perfect voor jou!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.