Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb jij als technisch specialist inmiddels al de nodige ervaring opgedaan en ben jij eraan toe om jouw jarenlange kennis in een nieuwe organisatie te implementeren? Dan kijken wij graag met jou mee naar de mogelijkheden!

Keuze voor nieuwe uitdaging

Heb jij als technisch specialist de ambities om door te groeien naar een leidinggevende functie? Of voel jij de behoefte om je verder te specialiseren binnen één specifiek segment in de techniek? Onze consultants kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden aan de hand van een kennismakingsgesprek. Binnen dit oriënterende gesprek zal één van onze consultants samen met jou kijken naar jouw profiel, wensen en persoonlijke situatie.

Branche en functie

Wanneer jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart zijn gebracht, geven onze consultants jou graag een helder overzicht van de branches en functies waarin jij aan de slag kunt gaan. Wellicht gooi jij het roer graag om en ga jij in een geheel nieuwe branche aan de slag? Of ga jij graag een nieuwe uitdaging aan door een geheel nieuwe functie te bekleden in dezelfde branche waar jij al werkzaam in bent? In elke mogelijke situatie kijken onze consultants graag met jou mee naar een geschikte uitdaging:

Criteria

Naast de persoonlijke situatie en groei-ambities, is het ook belangrijk om een aantal overige criteria helder voor ogen te hebben, wanneer onze consultants voor jou aan de slag gaan. Denk hierbij aan de reisafstand, jouw salarisindicatie en de vakantiedagen. Ook deze elementen komen tijdens het kennismakingsgesprek aan bod. Op deze manier zijn wij er bij Connetix zeker van dat we jou een ingang kunnen bieden bij bedrijven die voor jou toereikend zijn.

Open sollicitatie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor jouw senioriteit en persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze consultants van Connetix. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor voor een goed gesprek!
Vacatures
inMoerdijk
Ben jij een Project Engineer en teken skills en heb jij een achtergrond in de Oil & Gas sector? Wil jij jezelf profileren binnen een kleine organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!
inFijnaart
Tekenen en construeren zit in je bloed en je kunt je hier uren mee bezig houden. Je vindt het daarnaast belangrijk dat er veel variatie aan projecten is. Past dit bij wat je zoekt? Solliciteer dan direct op de rol van Junior Design Engineer!
inEtten-Leur
Hé jij daar! Wil je graag voor een van de beste ingenieursbureaus van Zuid-Nederland werken? Ben je daarnaast geslaagd voor je HBO, WO Werktuigbouwkunde of aanverwant en wil je graag met verschillende projecten aan de slag? Bekijk dan snel deze vacature van Junior Mechanical Design Engineer!
inRoosendaal
Ben jij startend of heb je ervaring als Mechanical Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Mechanical Engineer? Wil je een nieuwe of volgende stap maken in je carrière? Solliciteer dan snel op deze vacature!
inDordrecht
Heb jij een afgeronde opleiding richting Marketing & Communicatie en op zoek naar jouw eerste of tweede stap in jouw carrière? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor een toonaangevende speler in de Marine & Offshore wereld zijn wij namelijk op zoek naar een Marketing & Communicatie medewerker.
inRotterdam
Voor onze opdrachtgever in de industrie zijn wij op zoek naar een ervaren Project Engineer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan een volgende stap? Reageer dan snel op de functie.
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.