Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb jij als technisch specialist inmiddels al de nodige ervaring opgedaan en ben jij eraan toe om jouw jarenlange kennis in een nieuwe organisatie te implementeren? Dan kijken wij graag met jou mee naar de mogelijkheden!

Keuze voor nieuwe uitdaging

Heb jij als technisch specialist de ambities om door te groeien naar een leidinggevende functie? Of voel jij de behoefte om je verder te specialiseren binnen één specifiek segment in de techniek? Onze consultants kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden aan de hand van een kennismakingsgesprek. Binnen dit oriënterende gesprek zal één van onze consultants samen met jou kijken naar jouw profiel, wensen en persoonlijke situatie.

Branche en functie

Wanneer jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart zijn gebracht, geven onze consultants jou graag een helder overzicht van de branches en functies waarin jij aan de slag kunt gaan. Wellicht gooi jij het roer graag om en ga jij in een geheel nieuwe branche aan de slag? Of ga jij graag een nieuwe uitdaging aan door een geheel nieuwe functie te bekleden in dezelfde branche waar jij al werkzaam in bent? In elke mogelijke situatie kijken onze consultants graag met jou mee naar een geschikte uitdaging:

Criteria

Naast de persoonlijke situatie en groei-ambities, is het ook belangrijk om een aantal overige criteria helder voor ogen te hebben, wanneer onze consultants voor jou aan de slag gaan. Denk hierbij aan de reisafstand, jouw salarisindicatie en de vakantiedagen. Ook deze elementen komen tijdens het kennismakingsgesprek aan bod. Op deze manier zijn wij er bij Connetix zeker van dat we jou een ingang kunnen bieden bij bedrijven die voor jou toereikend zijn.

Open sollicitatie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor jouw senioriteit en persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze consultants van Connetix. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor voor een goed gesprek!
Vacatures
inHeinenoord
Ben jij op zoek naar een baan als Jr. Piping Designer / Engineer? Ligt jouw interesse in de industrie? Bekijk dan nu deze vacature en solliciteer snel!
inDen Haag
Heb jij affiniteit met Bouwkunde in de tuinbouwsector en zoek jij een uitdaging als Werkvoorbereider binnen enerverende projecten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!
inEuropoort
Affiniteit met Elektrotechniek en op zoek naar een functie met afwisseling, uitdaging en waar jij veel verantwoordelijkheid draagt? Dan ben jij de E&I Coördinator die wij zoeken! Bekijk de vacature en pak je kans!
inUtrecht
Wil jij een diverse, uitdagende en veelzijdige functie als Sales Engineer? Bekijk dan nu deze vacature en reageer!
inRotterdam
Heb jij als Mechanical Engineer of Tekenaar/Constructeur ervaring op kunnen doen in de machinebouw, apparatenbouw of gelijkwaardig? Reageer dan snel op deze vacature!
inHoofddorp
Ben jij een gedreven Mechanical Engineer die aan de slag wil gaan binnen een dynamische en leerzame omgeving in de automotive? Solliciteer dan snel op deze vacature!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.