Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Inschrijven

Wil jij meer informatie met betrekking tot stage- en afstudeeropdrachten? Schrijf je dan hier in.
Vul hier uw e-maildres in
Vacatures
inBunschoten Spakenburg
Ben jij een technisch onderlegd en op zoek naar een verantwoordelijke baan met ongekende ontwikkelingsmogelijkheden in een financieel gezond bedrijf ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wacht niet langer en solliciteer snel!
inDen Haag
Wil je graag als Tekenaar/Constructeur aan de slag gaan en heb je brede interesse in de constructie en bouwkundige techniek? Bekijk dan snel deze vacature!
inAlblasserdam
Ben jij sterk in het maken van berekeningen en werk jij graag als team aan projecten? Dan is deze uitdaging als Project Calculator uitstekend. Solliciteer direct!
inHoofddorp
Wil jij een brede verantwoordelijkheid hebben als Jr. Revit Tekenaar en mogelijkheden hebben tot doorontwikkeling? Bekijk dan snel deze vacature!
inDen Haag
Heb jij affiniteit met Bouwkunde in de tuinbouwsector en zoek jij een uitdaging als Werkvoorbereider binnen enerverende projecten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!
inUtrecht
Ben jij graag actief bezig en hou je ervan als alles geordend is? Heb je een heftruckcertificaat en wil jij graag fulltime aan de slag? Dan is de functie magazijnmedewerker perfect voor jou!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.