Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie?

Heb jij je technische diploma inmiddels op zak of is het einde van jouw technische studie bijna in zicht en ben jij op zoek naar een passende startersfunctie? Vanuit Connetix kijken wij graag met jou mee naar de uitdagingen die goed aansluiten bij jouw profiel en wensen. Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen in de zoektocht naar een perfecte, eerste baan? Dat ondervind je hier!

Persoonlijke coaching

Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants van Connetix met je mee naar factoren die voor jou van belang zijn binnen een startersfunctie. Ga jij bijvoorbeeld graag aan de slag in een informele werksfeer of heb jij de voorkeur om voor een groot, internationaal bedrijf met kans op veel doorgroeimogelijkheden te werken? Door deze onderwerpen te behandelen, schetsen wij een helder beeld van de droombaan waar jij naar op zoek bent.

Op basis van deze besproken factoren, jouw persoonlijkheid en jouw profiel, leggen wij jou vervolgens een aantal concrete uitdagingen voor die hier goed bij aansluiten. Hierbij bieden wij jou een inzicht in de verschillende functies die er zijn: van Sales Engineer tot aan Mechanical Engineer. Ook stellen wij jou graag op de hoogte van de uiteenlopende branches waarin jij aan de slag kunt gaan. Je kunt hierbij denken aan de machinebouw, de apparatenbouw en de industriële branche.

Belangrijke factoren

Naast jouw wensen en een stukje persoonlijkheid, bespreken wij in dit kennismakingsgesprek ook andere relevante factoren, zoals de gewenste reisafstand en een salarisindicatie. Wij zorgen ervoor dat de reisafstand zo kort mogelijk voor jou is. Het liefst ga je natuurlijk op de fiets naar je werk! Daarnaast maken wij het voor jou mogelijk om bij bedrijven op gesprek te gaan die toereikend zijn voor de salarisindicatie en jouw gewenste karakter van een bedrijf. Denk hierbij aan bedrijven met een formele of informele werksfeer, de grootte van het bedrijf en het internationale of nationale karakter waar jij een voorkeur voor hebt om binnen te werken.

Toekomstvisie

Omdat jij als starter nog een geheel carrièrepad voor je hebt liggen, helpen onze consultants graag bij het creëren van een heldere toekomstvisie. Is het voor jou bijvoorbeeld van belang dat het bedrijf voldoende doorgroeimogelijkheden biedt en zo ja, in welke richting zou je dan graag willen doorgroeien? Dit zijn punten die ook tijdens kennismakingsgesprek aan bod komen.

Vanuit Connetix kijken wij daarnaast met jou mee naar diverse mogelijkheden op het gebied van aanvullende cursussen en trainingen. Waar zou jij jezelf graag in willen ontwikkelen en op welk vlak wil jij je kennis graag verbeden? Uiteraard is het hierbij van belang dat je tijdens jouw carrièrepad blijft leren en groeien. Zo stippelen wij samen een mooi toekomst uit voor jou, als starter op de arbeidsmarkt. The sky is the limit!

Uitdagingen in diverse regio’s

De startersfuncties die wij vanuit Connetix aanbieden, lopen uiteen in regio’s binnen de Randstad van Nederland. Zo bieden wij interessante uitdagingen in de volgende regio’s:

Kom gerust langs!

Ben jij als starter benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw profiel en persoonlijke wensen? Neem dan contact op met één van onze consultants. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!
Vacatures
inWerkendam
Ben jij opzoek naar een baan waarbij je technisch inhoudelijk verantwoordelijk bent binnen de machinebouw? Dan zoeken wij jou! Reageer nu!
inDrechtsteden
Ontzettend leuke en uitdagende functie beschikbaar als Junior Sales Engineer! Ben jij communicatief vaardig en heb jij technische kennis? Wacht niet langer en reageer!
inDordrecht
Voor een toonaangevende speler binnen de Marine & Offshore zijn wij opzoek naar een Mechanical Design Engineer. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, dan komen wij graag in contact met jou!
inBarendrecht
Ben jij de Mechanical Engineer die kennis en interesse heeft in aandrijftechnieken? Dan kom ik graag met jou in contact!
inRotterdam
Wij zijn opzoek naar een WTB Engineer in de omgeving van Rotterdam die openstaat voor een nieuwe uitdaging. Herken jij je hierin? Reageer dan snel!
inUtrecht
Wil jij aan de slag gaan als Project Engineer bij een uitdagende organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.