Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Technische vacatures?

Kies voor de technische recruitment van Connetix

Connetix is specialist voor technische vacatures met jarenlange nationale en internationale ervaring. Die ervaring is opgedaan binnen diverse technische vakgebieden. Onze specialisten hebben een groot, toegewijd netwerk van bedrijven en kandidaten. De focus is gericht op kwaliteit boven kwantiteit. De eerste prioriteit is de lange termijn voor zowel onze klanten, alsook de kandidaten.

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, integriteit, partnership en een professionaliteit.

Direct meer weten?

 


Vacatures techniek en vacatures elektrotechniek

Connetix is met de jarenlange nationale en internationale specialist binnen de technische branche. We hebben een toegewijd netwerk voor uw techniek vacature. Connetix is voor vacatures elektrotechniek op zoek voor kandidaten mechanical designer, werktuigbouwkundig ontwerper of de diverse andere functies zoals te vinden op ons actuele overzicht met vacature techniek.

Vacatures
inDordrecht
Ga jij graag aan de slag als E&I Engineer? Houd jij je daarnaast graag bezig met het maken van elektrotechnische ontwerpen en is contact met externe partijen voor jou geen probleem? Dan sluit deze nieuwe uitdaging goed aan bij jou!
inHoofddorp
Ben jij een gedreven Mechanical Engineer die aan de slag wil gaan binnen een dynamische en leerzame omgeving in de automotive? Solliciteer dan snel op deze vacature!
inDen Haag
Wil jij een brede verantwoordelijkheid hebben als Design Engineer Revit en mogelijkheden tot doorontwikkeling? Bekijk dan snel deze vacature!
inDrechtsteden
Op zoek naar een nieuw uitdaging of volgende stap als Electrical Design Engineer in de maritieme sector? Solliciteer dan nu bij Connetix voor de vacature Electrical Design Engineer!
inBreda
Wil je als Electrical Engineer werken en je breed ontwikkelen in uitdagende installaties? Dan zoeken wij jou!
inRotterdam
Ben jij op zoek naar een baan als Project Engineer Electrical? Ben je op zoek naar een eerste stap of een volgende zet in je carrière? Bekijk dan nu deze vacature!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.