Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Technische vacatures?

Kies voor de technische recruitment van Connetix

Connetix is specialist voor technische vacatures met jarenlange nationale en internationale ervaring. Die ervaring is opgedaan binnen diverse technische vakgebieden. Onze specialisten hebben een groot, toegewijd netwerk van bedrijven en kandidaten. De focus is gericht op kwaliteit boven kwantiteit. De eerste prioriteit is de lange termijn voor zowel onze klanten, alsook de kandidaten.

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, integriteit, partnership en een professionaliteit.

Direct meer weten?

 


Vacatures techniek en vacatures elektrotechniek

Connetix is met de jarenlange nationale en internationale specialist binnen de technische branche. We hebben een toegewijd netwerk voor uw techniek vacature. Connetix is voor vacatures elektrotechniek op zoek voor kandidaten mechanical designer, werktuigbouwkundig ontwerper of de diverse andere functies zoals te vinden op ons actuele overzicht met vacature techniek.

Vacatures
inBoxtel
Wil jij als Hardware Engineer werken bij een internationale actieve speler in de machinebouw? Solliciteer dan nu op deze vacature!
inWerkendam
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Mechanical Engineer? Dan zoeken wij jou!
inRotterdam
Ben jij communicatief vaardig en commercieel ingesteld en ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Sales Engineer? Reageer dan snel!
inRotterdam
Spreekt het jou aan om inhoudelijk verantwoordelijk te zijn voor het ontwerpen van nieuwe mechanische systemen? Reageer dan nu!
inBarendrecht
Heb jij als Tekenaar/Constructeur ervaring opgedaan binnen de machinebouw en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou!
inSchiedam
Wil jij aan het werk als Mechanical Engineer bij een hard groeiende organisatie binnen de machinebouw? Twijfel dan niet en reageer!
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.