Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Constructeur Werktuigbouwkunde

Bij Connetix hebben wij de vacature constructeur Werktuigbouwkunde die perfect bij jouw profiel en ervaringen aansluit. Vanuit Connetix kijken wij graag met je mee naar een vacature constructeur die bij jou past. Vanuit het netwerk en de jarenlange ervaring van onze consultants, zijn wij in staat om een passende vacature Tekenaar Constructeur WTB te vinden. Wij zijn werkzaam in de branches industrie, civiele techniek, machinebouw en de apparatenbouw.

Op zoek naar een vacature Constructeur?

Ondanks het feit dat wij een technisch recruitmentbureau zijn, dat een sterke focus heeft op young professionals, bieden wij interessante vacatures voor zowel de junior constructeur, als de senior constructeur. Connetix werkt samen met verschillende organisaties die zich met name bevinden in de Randstad. Hierdoor kunnen wij altijd een vacature constructeur vinden die bij je past!

Wat houdt de vacature Constructeur Werktuigbouwkunde precies in?

De werkzaamheden van de vacature constructeur zijn erg divers en uiteenlopend. Bovendien zijn veel werkzaamheden organisatie gebonden. Om toch een helder beeld te schetsen, waar jij je als Constructeur Werktuigbouwkunde mee bezighoudt, hebben wij de voornaamste werkzaamheden voor jou op een rijtje gezet:

 • Ontwerpen van constructies;
 • Berekenen hoeveel materiaal benodigd is voor de constructie;
 • Ontwerpen a.d.h.v. de eisen; 
 • De krachten van de constructie berekenen;
 • Technisch kunnen tekenen/berekenen.

Wat zijn de eisen voor de vacature Constructeur Werktuigbouwkunde?

Om in aanmerking te komen voor de vacature Tekenaar Constructeur WTB, heb je minimaal een Hbo-diploma nodig. Een WO-diploma volstaat echter ook. De gewenste studierichtingen zijn Werktuigbouwkunde, Luchtvaarttechnologie, Automotive en Mechatronica. Om deze functie te kunnen bekleden, beschik jij over de volgende competenties:

 • Hands-on mentaliteit
 • Wiskundig inzicht
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Stressbestendig
 • Communicatief sterk
 • Oplossings- en resultaatgericht

Ben jij benieuwd of jouw profiel in aanmerking komt voor de vacature Tekenaar Constructeur? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze consultants en stel je vraag!

Open sollicitatie

Heb jij naar de vacature Constructeur Werktuigbouwkunde of andere vacatures gekeken en ben jij benieuwd naar verdere mogelijkheden die aansluiten bij jouw situatie en interesses? Of ben je gewoon simpelweg geïnteresseerd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur dan je CV op middels een open sollicitatie. Onze consultants helpen jou op basis daarvan graag verder naar een mooie uitdaging in jouw carrière!
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.