Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Electrical Engineer

Bijbehorende opleidingen tot Electrical Engineer

De vacatures van Connetix richten zich voornamelijk op young professionals met een technische HBO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen optimaal aansluiten bij deze vacatures? Wij hebben hieronder voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

• Mechatronica
• MBO Elektrotechniek
• HBO Elektrotechniek

Zie je geen geschikte vacature maar ben je wel zoekende naar een vacature Electrical Engineer? Neem dan contact op met ons en bespreek samen met ons de mogelijkheden die aansluiten op jouw genoten studie.

Open sollicitatie op de vacature Electrical Engineer

Kan jij in het overzicht van Connetix geen passende vacature Electrical Engineer vinden, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie via onze website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Ben jij op zoek naar een vacature Electrical Engineer die goed aansluit op jouw interesses en achtergrond? Dan kijken en denken wij vanuit Connetix graag met je mee. Wij bieden jou uiteenlopende mogelijkheden van bedrijven binnen de apparatenbouw, machinebouw, industrie en de civiele techniek. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat jou te verbinden als Electrical Engineer bij de beste werkgever.

Ben je zoekende naar een vacature Electrical Engineer?

Connetix heeft de focus op young professionals met een (elektro) technische achtergrond. Het netwerk van Connetix bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven binnen de gehele Randstad. Wij hebben dan ook binnen Randstad verschillende contacten bij bedrijven waar een Electrical Engineer Vacature open staat.

De vacature Electrical Engineer is gericht op zowel de junior,- medior,- als op de senior Electrical Engineer binnen de gehele Randstad. Of je nu op zoek bent naar een Electrical Engineer vacature in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de best passende optie.

Wat doet een Electrical Engineer?

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden behoren tot het functieprofiel van een Electrical Engineer? Dan zetten wij de voornaamste werkzaamheden die behoren tot de Electrical Engineer vacature op een rijtje:

• Ontwerpen van installaties en systemen
• Maken van kastindelingen en schema’s
• Opzetten van standaard besturingsmodules en elektrische modules
• Maken van berekeningen
• Onderzoeken en toepassen van nieuwe technieken
• Oplossen van eventuele storingen

Naast bovengenoemde werkzaamheden kan het voorkomen dat je incidenteel op locatie bij de klant, zowel nationaal als internationaal, werkzaamheden uitvoert.
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.