Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Engineer vacatures? Vacature engineering bij Connetix.

Vacature engineering bij Connetix.

Op zoek naar een vacature engineer bij jou in de buurt? Een engineer vacature is bij Connetix in goede handen, net als het vinden van een baan als engineer. Wij krijgen dan ook met grote regelmaat nieuwe engineering vacatures van diverse opdrachtgevers. Wij hebben onder andere de vacature engineer in de machinebouw, apparatenbouw en industrie. Connetix is namelijk een specialist in engineering vacatures en met jarenlange nationale en internationale ervaring voor vacatures engineering. Je treft onze vacatures engineer op de overzichtspagina. We bemiddelen ondermeer de volgende engineering vacatures:

Vacatures
inDordrecht
Wil je als Hardware Engineer werken aan toonaangevende internationale projecten in de Maritieme sector? Dan zoeken wij jou!
inBest
Ben je startend of heb je een aantal jaar werkervaring als Software Automation Engineer? En wil je aan de slag  in een nieuwe uitdagende positie? Reageer dan nu!
inBreda
Wil je als Electrical Engineer werken en je breed ontwikkelen in uitdagende installaties? Dan zoeken wij jou!
inMoerdijk
Ben jij een Electrical Engineer met Eplan kennis en heb jij een achtergrond in de Oil & Gas sector? Wil jij jezelf profileren binnen een kleine organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!
inDrechtsteden
Op zoek naar een nieuw uitdaging of volgende stap als Electrical Design Engineer in de maritieme sector? Solliciteer dan nu bij Connetix voor de vacature Electrical Design Engineer!
inTiel
Wil jij verantwoordelijk zijn voor het bedenken van nieuwe concepten en het verbeteren van bestaande machines?  Wil je werken aan uitdagende projecten voor internationale klanten? Neem dan contact met ons op.
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
Talentscouting

Wij zijn opzoek naar mensen die voor Connetix aan de slag willen als Talent Scout. Lever je een geschikte kandidaat aan, dan krijg je van ons een waardebon naar keuze t.w.v. van 250 euro als beloning.

Aanmelden als Talent Scout

Contactgegevens
Connetix
Rivium 2e straat 24
2909 LG Capelle aan den IJssel
info@connetix.nl  
+31(0)10 307 05 48
© Copyright 2017 Connetix, All rights reserved.