Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Nieuw item

Engineer vacatures? Vacature engineering bij Connetix.

Vacature engineering bij Connetix.

Een engineer vacature is bij Connetix in goede handen, net als het vinden van een baan als engineer. Connetix is namelijk een specialist met jarenlange nationale en internationale ervaring voor vacatures engineering. Je treft onze vacatures engineer op de overzichtspagina. We bemiddelen ondermeer de volgende vacatures:

Vacatures
inDen Haag
Op zoek naar een uitdagende functie als Internationaal service Engineer voor een uitdagende organisatie? Reageer dan snel op de functie bij Connetix.
inGouda
Heb jij ervaring als engineer in de machinebouw? Wil je de volgende stap maken in je carriëre? Dan is dit jouw kans, solliciteer nu voor de vacature Mechanical Engineer Machinebouw!
inUtrecht
Wil jij werken in de machinebouw? Wij zoeken voor een toonaangevende speler die wereldwijd actief is een Junior Engineer.
inLeiden
Ben jij opzoek naar een baan als Tekenaar / Constructeur in de Machinebouw en toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je op zoek naar een eerste stap of een volgende zet in je carrière? Bekijk dan nu deze vacature!
inBergen op Zoom
Wij zijn opzoek naar een rasechte ontwerper! Het ontwerpen en het maken van productietekeningen is voor jou gesneden koek. Zelfstandig kan jij ontwerpen, werk- en detailtekeningen maken en uitwerken voor de werkplaats. Herken jij jezelf? Neem dan contact op of solliciteer direct!
inUtrecht
Heb jij ervaring als Mechanical Engineer in de machinebouw? Wij zoeken voor een toonaangevende speler die wereldwijd actief is een Mechanical Engineer die wilt doorgroeien naar de functie Lead Engineer.
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
Talentscouting

Wij zijn opzoek naar mensen die voor Connetix aan de slag willen als Talent Scout. Lever je een geschikte kandidaat aan, dan krijg je van ons een waardebon naar keuze t.w.v. van 250 euro als beloning.

Aanmelden als Talent Scout

Contactgegevens
Connetix
Rivium 2e straat 24
2909 LG Capelle aan den IJssel
info@connetix.nl  
+31(0)10 307 05 48
© Copyright 2017 Connetix, All rights reserved.