Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Mechanisch Monteur

Opleiding Mechanisch Monteur

De vacatures van Connetix richten zich voornamelijk op young professionals met een technisch MBO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen optimaal aansluiten bij de vacatures Mechanisch Monteur? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft een afgeronde MBO opleiding in de richting van:

• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechniek
• Mechatronica

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen maar ben jij als Mechanisch Monteur toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Neem dan contact op en een van onze consultants zal jou te woord staan!

Open sollicitatie

Kan jij geen passende vacature vinden voor bijvoorbeeld een vacature Monteur Machinebouw of Internationaal Monteur Mechanisch binnen dit overzicht, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden op dit gebied? Stuur een open sollicitatie via onze website zodat we voor je aan de slag kunnen! Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Ben jij op zoek naar een vacature Mechanisch Monteur die perfect aansluit op jouw profiel en ervaring? Vanuit Connetix bieden wij jou verschillende vacatures aan als Mechanisch Monteur. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de juiste werkgever. Connetix biedt jou een vacature Mechanisch Monteur als Monteur machinebouw, apparatenbouw, industrie en civiele techniek.

Op zoek naar een passende vacature Mechanisch Monteur?

Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals met een technische achtergrond. Onze Mechanisch Monteur vacature richt zich daarom op de junior Mechanisch Monteur en de medior Mechanisch Monteur met een MBO-achtergrond.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij verschillende opties voor de vacature Mechanisch Monteur, van Monteur machinebouw tot aan Internationaal Monteur Mechanisch. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.

Benieuwd naar de Mechanisch Monteur functieomschrijving?

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden een Mechanisch Monteur zoal uitvoert? Wij zetten hier voor jou de voornaamste werkzaamheden op een rijtje van het werk Mechanisch Monteur:

• Uitvoeren van inspecties
• Assembleren en opbouwen van machines
• Het verzorgen van correctief en preventief onderhoud
• Verhelpen van storingen
• Rapporteren van constateringen en werkzaamheden
• Tekeningen lezen
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.