Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Onderhoudsmonteur

Opleiding Onderhoudsmonteur

De vacature Onderhoudsmonteur van Connetix richt zich voornamelijk op young professionals met een technische MBO-achtergrond. Welke technische opleidingen sluiten goed aan bij deze vacatures? Wij hebben voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechniek
• Mechatronica

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij als Allround Onderhoudsmonteur toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten op jouw afgeronde studie? Neem dan contact op en een van onze consultants zal jou te woord staan!

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature Onderhoudsmonteur vinden binnen het overzicht van Connetix maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden binnen de Onderhoudsmonteur industrie? Stuur een open sollicitatie via onze website zodat we voor je aan de slag kunnen! Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar bij welk bedrijf een Onderhoudsmonteur gezocht wordt, die goed aansluit op jouw profiel en wensen.

Ben jij op zoek naar een vacature binnen de Onderhoudsmonteur Industrie die optimaal aansluit op jouw interesses en achtergrond? Dan kijken wij vanuit Connetix graag met je mee. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat jou te verbinden met de juiste functie bij de juiste werkgever. Wij bieden jou uiteenlopende mogelijkheden van bedrijven waar een Onderhoudsmonteur gezocht wordt, binnen diverse branches. Deze branches bestaan uit de machinebouw, apparatenbouw, civiele techniek en industrie.

Op zoek naar een passende vacature Onderhoudsmonteur?

Vanuit Connetix hebben wij de focus liggen op young professionals met een technische achtergrond. De vacatures binnen de Onderhoudsmonteur industrie richten zich daarom op de junior Onderhoudsmonteur en de medior Onderhoudsmonteur met een technische MBO-achtergrond. Naast de vacature Onderhoudsmonteur bieden wij ook opties voor een Allround Onderhoudsmonteur, Onderhoudsmonteur Mechanisch en Onderhoudsmonteur Installatietechniek vacature.

Connetix heeft een groot netwerk van diverse bedrijven binnen de gehele Randstad. Wij hebben daarom een ruim aanbod van bedrijven waar een Onderhoudsmonteur gezocht wordt. Of je nu op zoek bent naar een vacature onderhoudsmonteur in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.

Werkzaamheden Allround Onderhoudsmonteur

Binnen de Onderhoudsmonteur industrie biedt Connetix een divers aanbod van verschillende opties aan: van Allround Onderhoudsmonteur, Onderhoudsmonteur Mechanisch tot aan een Onderhoudsmonteur Installatietechniek vacature. Maar welke werkzaamheden voert een Onderhoudsmonteur precies uit? Wij zetten de voornaamste werkzaamheden voor jou op een rijtje:

• Het signaleren en verhelpen van storingen op mechanisch en elektrisch gebied
• Het installeren, aanpassen en onderhouden van verschillende equipment
• Coördineren en begeleiden van interne projecten op onderhoud
• Analyseren en oplossen van storingen met diverse testapparatuur en gereedschappen
• Het geven van verbetervoorstellen voor de werking van installaties
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.