Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Sales Engineer

Vooropleiding Technical Sales Engineer

De vacatures van Connetix richten zich voornamelijk op young professionals met een technische HBO- of WO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen optimaal aansluiten bij deze vacatures? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:
• Werktuigbouwkunde
• Mechatronica
• Luchtvaarttechnologie
• Automotive Engineering
• Technische Bedrijfskunde
• Elektrotechniek

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij als Junior Sales Engineer toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact (klikbaar maken) opnemen met één van onze consultants.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature Sales Engineer vinden binnen dit overzicht van Connetix, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact (klikbaar maken) op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie (klikbaar) via onze website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Ben jij op zoek naar een vacature Sales Engineer die perfect past bij jouw profiel en ervaring? Vanuit Connetix bieden wij jou verschillende vacatures aan, die vallen onder de Technical Sales Engineer. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou te verbinden met de juiste functie bij de juiste werkgever. Connetix biedt jou een vacature Sales Engineer in de machinebouw, apparatenbouw, industrie en de civiele techniek.

Benieuwd naar de Sales Engineer Functieomschrijving?

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden een Junior Sales Engineer of een Medior Sales Engineer zoal uitvoert? Dan zetten wij de voornaamste werkzaamheden voor jou op een rijtje binnen deze Sales Engineer functieomschrijving:
• Behouden en optimaliseren van klantrelaties
• Doen van koude acquisitie
• Overleggen met andere afdelingen
• Opstellen van offertes
• Meedenken met de klant naar passende oplossing
• Bedenken van technische oplossingen

Naast bovengenoemde werkzaamheden, bestaat er nog een belangrijk verschil in de Sales Engineer vacature. Connetix biedt zowel de Sales Engineer binnendienst vacature aan, als ook de Sales Engineer Buitendienst vacature. Bij de Sales Engineer Buitendienst functie ontmoet je klanten vaker op locatie en buiten kantoor, dan bij de Sales Engineer Binnendienst functie.

Op zoek naar een passende vacature Sales Engineer?

 Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals met een technische achtergrond. Onze Technical Sales Engineer vacature richt zich daarom op de Junior Sales Engineer of de Medior Sales Engineer met een technische HBO- of WO-achtergrond.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod in de vacature Project Engineer. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.