Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Service Engineer

Opleiding Junior Service Engineer

De vacature Service Engineer van Connetix richt zich voornamelijk op young professionals met een technische MBO- of HBO-achtergrond. Welke technische opleidingen sluiten goed aan bij deze vacatures? Wij hebben voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

  • Werktuigbouwkunde;
  • Bouwkunde;
  • Elektrotechniek;
  • Mechatronica.

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij als Junior Service Engineer toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Open sollicitatie

Kan jij geen passende vacature Service Engineer vinden binnen het overzicht van Connetix maar ben je als Junior Service Engineer wel benieuwd naar andere mogelijkheden in de richting van een Service Engineer vacature? Neem dan contact op met één van onze consultants of stuur een open sollicitatie via onze website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende mogelijkheden, die goed aansluiten op jouw wensen en profiel.

Ben jij op zoek naar een Service Engineer vacature die perfect aansluit op jouw profiel en interesses? Vanuit Connetix bieden wij jou verschillende geschikte vacatures aan die goed aansluiten op de Technical Service Engineer positie. Dankzij onze jaren lange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om jou te verbinden met de juiste werkgever voor de juiste functie. Wij bieden jou mogelijkheden voor een vacature Service Engineer en een vacature Field Service Engineer. Alle vacatures bij Connetix zijn gericht op de machinebouw, apparatenbouw, industrie en de civiele techniek.

Passende vacature Service Engineer gezocht?

Vanuit Connetix ligt de focus op young professionals met een technische achtergrond. Onze Service Engineer vacatures richten zich daarom op de Junior Service Engineer en de Medior Service Engineer met een technische MBO- of HBO-achtergrond. Naast een Technical Service Engineer vacature bieden wij ook mogelijkheden voor een Internationaal Service Engineer positie.

Connetix heeft een groot netwerk van diverse bedrijven binnen de gehele Randstad. Wij hebben hierdoor een ruim aanbod in de vacature Field Service Engineer. Of je nu op zoek bent naar een vacature Service Engineer in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie.

Werkzaamheden Technical Service Engineer

Welke werkzaamheden voert een Junior Service Engineer of een Medior Service Engineer precies uit? Wij zetten de voornaamste werkzaamheden voor jou op een rijtje:

• het bieden van technische ondersteuning;
• verhelpen van storingen;
• uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
• het in bedrijfstellen van apparatuur/machines bij opdrachtgevers in binnen- en buitenland;
• het verzorgen van trainingen aan eindgebruikers.
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.