Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacature Storingsmonteur

Opleiding Storingsmonteur Elektrotechniek

De vacature Storingsmonteur bij Connetix richt zich voornamelijk op young professionals met een technische MBO-achtergrond. Vraag jij je af welke technische opleidingen goed aansluiten bij de vacatures voor storingsmonteur elektro? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke opleidingen dit betreft:

• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechniek
• Mechatronica
• Eerste monteur Elektronisch (industriële) installaties
• Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen maar ben jij als Storingsmonteur Elektrotechniek toch benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Neem dan contact op via het contactformulier en een van onze consultants zal jou te woord staan!

Open sollicitatie

Kan jij geen passende vacature Storingsmonteur vinden op de website van Connetix, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden als Storingsmonteur Elektrotechniek? Stuur een open sollicitatie via onze website en wij zullen alle beschikbare opties met je delen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal aansluit op jouw achtergrond en interesses.

Zoek je naar een vacature Storingsmonteur aansluit bij je achtergrond en interesses? Bij Connetix bieden we verschillende vacatures die betrekking hebben op Storingsmonteur Elektrotechniek. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat jou te verbinden met de juiste functie bij de juiste werkgever. Connetix biedt jou een Storingsmonteur vacature binnen de machinebouw, apparatenbouw, industrie en civiele techniek.

Op zoek naar een passende vacature Storingsmonteur?

Connetix focust zich op young professionals met een (elektro)technische achtergrond. Onze Storingsmonteur vacature richt zich daarom voornamelijk op de positie van junior en medior Storingsmonteur elektrotechniek met een MBO-achtergrond.

Doordat Connetix samenwerkt met diverse bedrijven binnen de Randstad, hebben wij een verschillende mogelijkheden voor de vacature Storingsmonteur. Of je nu op zoek bent naar de baan Storingsmonteur in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Noord-Brabant: Connetix kijkt met jou mee voor de meest passende optie. 

Welke werkzaamheden behoren tot de Storingsmonteur elektrotechniek?

Ben jij benieuwd welke werkzaamheden een allround Storingsmonteur zoal uitvoert? Om een beeld te krijgen zetten wij de voornaamste werkzaamheden van een Storingsmonteur elektrotechniek voor jouw op een rijtje:

• Reparaties uitvoeren
• Verhelpen van mechanische / elektrische storingen
• Preventief onderhoud aan machines
• Storingen lezen
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.