Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Zoekende naar een openstaande vacature Tekenaar

Vereiste eigenschappen voor vacature Tekenaar

De vacature Tekenaar is geschikt voor zowel iemand met een MBO niveau 4 of Hbo-diploma. De opleidingen die hier het beste bij aansluiten zijn Werktuigbouwkunde en Mechatronica. Bij deze functie is het van belang om zowel mondelinge als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Open sollicitatie Technisch Tekenaar vacature

Heb jij in ons overzicht geen passende cad tekenaar vacature kunnen vinden, maar ben je geïnteresseerd in wat voor mogelijkheden wij voor je hebben? Zoek dan contact met één van onze consultants, of stuur je cv via onze website middels een open sollicitatie bovenaan de pagina.

Vanuit Connetix bieden wij dé vacature Tekenaar die aansluit bij jouw profiel en ervaring. Dankzij onze ervaring in verschillende branches in de techniek en het uitgebreide netwerk van onze consultants, zijn wij in staat een passende vacature tekenaar voor jou te vinden! Of je nu graag in de civiele techniek of machinebouw wilt tekenen. De technisch tekenaar vacature bij Connetix is zeer breed georiënteerd.

Wat houdt de Technisch Tekenaar vacature precies in?

Benieuwd naar wat een Technisch Tekenaar dagelijks uitvoert? Hieronder zie je de voornaamste werkzaamheden van een vacature tekenaar:
- Het ontwerpen en verbeteren van mechanische en mechatronische machines
- Constructief tekenen
- 3D tekenen
- Het tekenen in AutoCAD
- Het berekenen en vervaardigen van de constructies

De bovenstaande werkzaamheden sluiten ook aan bij de CAD Tekenaar vacature. Bij deze functie zul je je voornamelijk richten op het tekenen in CAD. Veelvoorkomende programma’s die hierin gebruikt worden zijn onder meer SolidWorks, Autodesk Inventor en Solid Edge.

Ben jij op zoek naar een vacature Tekenaar die bij jouw profiel aansluit?

Connetix heeft een focus die gericht is op starters en young professionals met een achtergrond in de techniek. Wij hebben een divers klantenbestand die zich richten op Machinebouw, Industrie, Infratechniek en Apparatenbouw. Mede door ons diverse klantenbestand, bieden wij ook vacatures waarbij de senior technisch tekenaar terecht kan. Of je nu dus op zoek bent naar een functie van constructief tekenaar, elektrotechnisch tekenaar of civieltechnisch tekenaar in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht, wij bij Connetix kijken graag met je mee naar een passende vacature.
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.