Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacatures Civiele Techniek voor jou!

Welke opleidingen sluiten aan bij de vacatures Civiele Techniek?

Ga jij graag aan de slag in de Civiele Techniek, maar ben jij er niet zeker van of jouw genoten opleiding voldoende aansluit om dit te kunnen bewerkstelligen? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke technische opleidingen behoren tot de Civiele Techniek:

• Civiele Techniek
• Bouwkunde, met een specialisatie of minor richting Civiele Techniek
• Werktuigbouwkunde, met een specialisatie of minor richting Civiele Techniek

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij benieuwd welke Vacatures Civiele Techniek aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact opnemen met één van onze consultants.

Ben jij een starter Civiele Techniek?

Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals, met een technische HBO- of WO-achtergrond. Hierom bieden wij aansluitende mogelijkheden voor zowel de starter Civiele Techniek, als ook voor de Junior Civiele Techniek. Het aanbod in deze vacatures Civiele Techniek is erg divers.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature vinden in dit overzicht van vacatures Civiele Techniek, maar ben jij wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie via onze corporate website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Wil jij graag werken in de Civiele Techniek? Vanuit Connetix bieden wij jou graag een helder overzicht in onze Civiele Techniek vacatures, waarbij wij voor jou op zoek gaan naar een uitdaging die optimaal aansluit bij jouw profiel. Wij helpen jou graag bij het vinden van de meest geschikte uitdaging tussen deze Civiele Techniek Vacatures. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever in de Civiele Techniek.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod met passende vacatures Civiele Techniek voor jou beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar Civiele Techniek vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, vanuit Connetix kijken wij graag met jou mee naar een geschikte, nieuwe uitdaging.

Mogelijkheden voor de vacature Civiele Techniek HBO

Heb jij een technische HBO studie afgerond en ben jij benieuwd naar de concrete mogelijkheden en functies die vallen onder de vacature Civiele Techniek HBO? Dan zetten wij voor jou de meest voorname functies binnen de Civiele Techniek vacatures op een rijtje:

• Vacature Projectleider Civiele Techniek
• Vacature Junior Projectleider Civiele Techniek
• Vacature Sales Engineer Civiele Techniek
• Vacature Mechanical Engineer Civiele Techniek
• Vacature Werkvoorbereider Civiele Techniek
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.