Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Welke opties horen bij de vacatures Elektrotechniek?

Functies binnen de Elektrotechniek

Vanuit Connetix bemiddelen wij in diverse vacatures Elektrotechniek binnen de machinebouw, apparatenbouw, industrie en de infratechniek. Binnen deze branches bieden wij jou de volgende uiteenlopende functies:

 • Electrical Engineer
 • Hardware Engineer
 • Software Engineer
 • Automation Engineer 
 • Tekenaar E

Bovenstaande functies richten zich meer op Elektrotechniek vacatures op het bedrijfsbureau. In de uitvoering vind je meer de volgende vacatures Elektrotechniek:

 • Elektromonteur 
 • Werkvoorbereider E 
 • Service Engineer 
 • Commissioning Engineer

Open sollicitatie

Heb jij je opleiding Elektrotechniek al afgerond en ben je benieuwd wat Connetix jou voor vacatures Elektrotechniek kan bieden? Doe dan snel een open sollicitatie via de website en een van onze consultants zal spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Doe jij op dit moment een opleiding Elektrotechniek of heb je deze afgerond en ben je nieuwsgierig naar de vacatures Elektrotechniek? Bij Connetix adviseren we jou graag over de mogelijkheden door horen bij de Elektrotechnische sector.

Vacatures Elektrotechniek hbo of vacatures Elektrotechniek mbo

Of je nu vacatures Elektrotechniek hbo zoekt of vacatures elektrotechniek mbo: voor iedereen met een Elektrotechnische achtergrond bieden wij verschillende mogelijkheden op elk niveau. De vacatures Elektrotechniek bij Connetix richten zich voornamelijk op professionals die in de machinebouw, apparatenbouw, industrie en civiele techniek willen werken.

Ben jij nieuwsgierig of jouw gevolgde studie geschikt is voor de vacatures Elektrotechniek van Connetix? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze consultants.

Elektrotechniek vacatures voor professionals

Connetix is een organisatie die bestaat uit young professionals die zich evenals richt op young professionals. De vacatures Elektrotechniek zijn voornamelijk gericht op kandidaten met een hbo- of wo-achtergrond. Een echt detacheringsbureau voor hoger opgeleiden dus.

Connetix biedt deze young professionals vacatures Elektrotechniek in onder meer de industrie, infratechniek, machinebouw en apparatenbouw. Als detacheringsbureau Elektrotechniek weten wij exact wat jij zoekt in een organisatie.

Wat houden vacatures Elektrotechniek precies in?

Of je nu Elektrotechniek vacatures zoekt in de uitvoering of op het bedrijfsbureau, de verscheidenheid van het vak biedt kansen voor beiden. Een Electrical Engineer houdt zich onder meer bezig met:

 • Het ontwerpen van installaties, kastindelingen en schema‚Äôs
 • Het maken van berekeningen
 • Het opzetten van besturingsmodules of het schrijven hiervan

Terwijl een Elektromonteur zich meer bezig houdt met de uitvoering, reparaties en onderhoud plegen van die installaties.

© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.