Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Alle Vacatures Industrie bij Connetix

Opleidingen omtrent Industrie Machinebouw

Wil jij graag werken in de industrie, maar ben jij er niet zeker van of jouw genoten opleiding voldoende aansluit? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke technische opleidingen behoren tot de Industrie:

• Werktuigbouwkunde
• Mechatronica
• Luchtvaarttechnologie
• Technische Bedrijfskunde

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact opnemen met één van onze consultants.

Young professionals
Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals, met een technische HBO- of WO-achtergrond. Hierom bieden wij interessante mogelijkheden voor zowel starters en junioren die willen werken in de industrie. Deze mogelijkheden in de vacatures Industrie voor starters en junior techneuten zijn erg divers en uiteenlopend.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature vinden in dit overzicht van vacatures Industrie, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie via onze corporate website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Wil jij graag werken in de industrie? Vanuit Connetix bieden wij jou graag een helder overzicht in onze vacatures Industrie, waarbij wij voor jou op zoek gaan naar een uitdaging die optimaal aansluit bij jouw profiel. Wij helpen jou graag bij het vinden van de meest geschikte uitdaging. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever in de industrie machinebouw.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod met passende vacatures Industrie voor jou beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, vanuit Connetix kijken wij graag met jou mee naar een geschikte, nieuwe uitdaging.

Wil jij graag werken in de Industrie?

Ga jij graag aan de slag in de Industrie branche en ben jij benieuwd welke concrete functies Connetix voor jou beschikbaar heeft in de Industrie? Dan zetten wij voor jou de meest voorname functies binnen de Industrie op een rijtje:

• Werkvoorbereider Industrie
• Onderhoudsmonteur Industrie
• Sales Engineer Industrie
• Mechanical Engineer Industrie
• Project Engineer Industrie

Naast bovengenoemde functies, biedt Connetix ook chemische industrie vacatures en vacatures industrie machinebouw.
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.