Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacatures Infratechniek

Welke opleidingen sluiten aan bij de Vacatures Infra?

Ga jij graag aan de slag binnen de Infratechniek, maar ben jij er niet zeker van of jouw genoten opleiding voldoende aansluit om dit te kunnen bewerkstelligen? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke technische opleidingen behoren tot de Infratechniek:

• Civiele Techniek
• Bouwkunde, met een specialisatie of minor richting Infratechniek
• Werktuigbouwkunde, met een specialisatie of minor richting Infratechniek

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij benieuwd welke vacatures Infratechniek aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact opnemen met één van onze consultants.

Young Professionals
Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals, met een technische HBO- of WO-achtergrond. Hierom bieden wij aansluitende mogelijkheden voor zowel starters, als ook junior techneuten. Het aanbod in deze vacatures Infra is erg uiteenlopend.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature vinden in dit overzicht van vacatures Infra, maar ben jij wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie via onze corporate website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Wil jij graag aan de slag gaan in de Infratechniek branche? Vanuit Connetix bieden wij jou graag een helder overzicht in onze Vacatures Infra. Wij helpen je graag bij het vinden van een uitdaging die optimaal aansluit bij jouw profiel. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever in de Infratechniek.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod met passende vacatures Infratechniek voor jou beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar Vacatures Infra in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, vanuit Connetix kijken wij graag met jou mee naar een geschikte, nieuwe uitdaging.

Wat zijn de mogelijkheden in de vacatures Infra?

Heb jij een technische HBO studie afgerond en ben jij benieuwd welke concrete functies vallen onder de vacatures Infratechniek? Dan zetten wij voor jou de voornaamste functies op een rijtje:

• Vacature Uitvoerder Infra
• Vacature Projectleider Infra
• Vacature Tekenaar Infra
• Vacatures Werkvoorbereider Infra
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.