Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacatures Infratechniek voor starters en junioren

Welke opleidingen sluiten aan bij de vacatures Infratechniek?

Ben je er niet helemaal zeker van of jouw afgeronde opleiding ook aansluit op de vacatures Infratechniek? De onderstaande opleidingen sluiten goed aan op de vacatures Infratechniek. Staat jouw opleiding hier niet bij? Geen zorgen! Wellicht dat jouw opleiding wel aansluit bij andere vacatures in de technische branche. Neem contact op met één van onze consultants. Samen met jou gaan we kijken welke functies het beste aansluiten bij jouw profiel en wensen.

Civiele Techniek
• Bouwkunde, met een specialisatie of minor richting Infratechniek
Werktuigbouwkunde, met een specialisatie of minor richting Infratechniek

Vacatures Infratechniek voor Young Professionals

Bij Connetix vinden wij het belangrijk om young professionals goede kansen te bieden. Zodra je afgestudeerd bent, is het niet altijd eenvoudig om snel aan een baan te komen, vandaar dat wij ons voornamelijk focussen op young professionals met een technische HBO- of WO-achtergrond. Wij bieden aansluitende mogelijkheden voor zowel starters, als junior techneuten. Het aanbod in vacatures Infratechniek is erg uiteenlopend. Nieuwsgierig of er voor jou interessante vacatures bij staan? Neem eens een kijkje in het vacatureoverzicht en vind de vacature Infra die bij jou past!

Open sollicitatie voor vacatures Infratechniek

Heb je het overzicht vacatures Infratechniek bekeken, maar heb je nog geen passende vacature gevonden? Dat is niet erg. Wellicht dat er nog andere mogelijkheden zijn op technisch gebied, die beter aansluiten bij jouw profiel en wensen. Neem gerust contact op met één van onze consultants of stuur een open sollicitatie via onze corporate website. Samen plannen we met jou een kennismakingsgesprek in en tijdens dit gesprek bepalen we welke functies optimaal aansluiten op jouw afgeronde opleiding en wensen.

Vanuit ons technisch recruitmentbureau Connetix bieden wij diverse vacatures Infratechniek aan. Heb jij altijd al willen werken in de Infratechniek branche? Dan kun je bij ons terecht voor een volledig overzicht aan vacatures in deze branche. Connetix is een technisch recruitmentbureau dat vraag en aanbod uit de technische arbeidsmarkt samenbrengt. Wij helpen jonge professionals maar al te graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging, die perfect aansluit op de afgeronde opleidingen.

Inmiddels hebben wij al jarenlange ervaring als technisch recruitmentbureau. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij tevens in staat om de ideale werknemer en werkgever met elkaar te verbinden in de Infratechniek. Dit doen wij veelal in samenwerking met diverse bedrijven in de randstad. Dankzij deze samenwerking hebben wij een groot aanbod met passende vacatures Infratechniek in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een geschikte, nieuwe uitdaging in de Infratechniek branche.

Wat zijn de mogelijkheden in de vacatures Infra?

Wil jij graag aan de slag in de Infratechniek en ben je benieuwd welke concrete functies vallen onder de vacatures Infratechniek? De onderstaande opsomming geeft je een idee wat de meest voornaamste functies zijn binnen deze branche zijn. Heb jij een technische HBO studie afgerond? Wellicht dat de onderstaande functies dan interessant zijn voor jou!

• Vacature Uitvoerder Infra
Vacature Projectleider Infra
Vacature Tekenaar Infra
Vacatures Werkvoorbereider Infra
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.