Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacatures Machinebouw

Opleidingen Engineering Machinebouw

Ga jij graag aan de slag in de machinebouw, maar ben jij er niet zeker van of jouw genoten opleiding voldoende aansluit? Dan hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt welke technische opleidingen behoren tot de Machinebouw:
• Studie Werktuigbouwkunde Machinebouw
• Studie Mechatronica Machinebouw
• Studie Luchtvaarttechnologie Machinebouw
• Studie Technische Bedrijfskunde Machinebouw

Staat jouw genoten opleiding hier niet tussen en ben jij benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij jouw afgeronde studie? Dan kan je contact (klikbaar maken) opnemen met één van onze consultants.

Young professionals
Vanuit Connetix ligt onze focus op young professionals, met een technische HBO- of WO-achtergrond. Hierom bieden wij interessante mogelijkheden voor zowel starters, als ook junior techneuten. De mogelijkheden in de vacatures Machinebouw voor starters en junior techneuten zijn hierom erg divers en uiteenlopend.

Open sollicitatie
Kan jij geen passende vacature vinden in dit overzicht van vacatures Machinebouw, maar ben je wel benieuwd naar andere mogelijkheden op technisch gebied? Neem dan contact (klikbaar maken) op met één van onze consultants, of stuur een open sollicitatie (klikbaar) via onze corporate website. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken onze consultants samen met jou naar de best passende vacature die optimaal inspeelt op jouw profiel en wensen.

Vanuit Connetix bieden wij jou graag een helder overzicht in onze vacatures Machinebouw. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging die optimaal aansluit bij jouw profiel? Wij helpen jou graag bij het vinden van passende vacatures Machinebouw. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou te verbinden met de ideale functie bij de ideale werkgever binnen de Engineering Machinebouw.

Connetix werkt samen met diverse bedrijven in de randstad. Hierom hebben wij een groot aanbod met passende vacatures Machinebouw voor jou beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een vacature in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant, vanuit Connetix kijken wij met jou mee naar een geschikte, nieuwe uitdaging.

 

Het vakgebied Engineering Machinebouw

 Ben jij benieuwd welke concrete functies Connetix voor jou beschikbaar heeft in de machinebouw? Dan zetten wij voor jou de uiteenlopende functies binnen de machinebouw op een rijtje:
• Constructeur Machinebouw
• Mechanical Engineer Machinebouw
• Projectleider Machinebouw
• Sales Engineer Machinebouw
• Monteur Machinebouw

Naast bovengenoemde functies, biedt Connetix ook Fieldwork vacatures in de Machinebouw, zoals de vacature Monteur Machinebouw. Deze functies vind je terug onder het kopje ‘Vacatures Fieldwork’ op de website.

© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.