Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Vacatures werktuigbouwkunde

Gezocht: Werktuigbouwkundigen

Ben je enthousiast, gedreven en op zoek naar een baan als werktuigkundige, (service) monteur, engineer of een andere baan in de werktuigbouwkunde? Dan is Connetix de aanbevolen partij om in contact mee te komen. Wij hebben diverse opdrachtgevers op zoek naar een werktuigbouwkundige in ons portfolio.

Direct meer weten?

Vacatures
inRotterdam
Ben jij op zoek naar een functie als Field Engineer? Heb jij ervaring in de industrie? Bekijk dan nu deze vacature en solliciteer snel!
inAmsterdam
Wil je aan de slag als Werkvoorbereider en werkzaam zijn bij een toonaangevende aannemer in de industrie? Neem dan contact met ons op!
inCapelle aan den IJssel
Ter ondersteuning van de after-sales afdeling van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een Technisch administratief medewerker.
inNieuwegein
Net klaar met je opleiding of heb je maximaal 3 jaar werkervaring en wil je als Junior Commissioning Engineer aan de slag in de machinebouw? Neem dan snel contact met ons op!
inAalsmeer
Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan als Mechanical Engineer? Wil je actief zijn in de machinebouw en high tech? Dan is dit de uitdaging voor jou!
inHeerhugowaard
Haal jij energie uit klanttevredenheid? Ben jij in staat om vanuit een technisch oogpunt mee te denken met de klant en de klant te voorzien van passend advies? Reageer dan snel op deze vacature.
Alle vacatures
Wil je op de hoogte zijn van onze laatste vacatures binnen jouw vakgebied?
© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.