Jouw partner voor een nieuwe baan binnen de techniek

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer

De juiste medewerker voor uw organisatie

Meer weten over hoe wij voor u van meerwaarde kunnen zijn?

Lees meer

 

Denken in kansen en mogelijkheden

Voor de meest recente vacatures

Lees meer

Werkgevers

Detachering

Connetix is gespecialiseerd in de deta-vast constructie. Dit betekent voor u als werkgever dat u gedurende een jaar de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met de (young) professional. Na deze periode is het mogelijk om de werknemer kosteloos over te nemen.

Door het principe van deta-vast heeft Connetix een sterke relatie met zowel opdrachtgever en werknemer. Connetix biedt intensieve begeleiding aan de werknemer. We ondersteunen de werknemer, waardoor de werkgever zoveel mogelijk ontlast wordt in dit proces.
Connetix heeft gedurende de periode vaste contactmomenten en door middel van deze contactmomenten wordt de loopbaanbegeleiding kwalitatief vormgegeven.

Branches

  • Machinebouw;
  • Apparatenbouw;
  • Industrie;
  • Infratechniek.

Werkgever

Connetix is uw partner op het gebied van personeel en strategische personeelsplanning. In een tijdperk waar kwaliteit, effectiviteit en efficiency aan de orde van de dag zijn, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitment proces.

Connetix richt zich op hoger opgeleid technisch personeel (MBO+, HBO & WO) dat zich niet alleen onderscheidt door een diploma, maar ook door een persoonlijkheid die past binnen uw organisatie en cultuur.

Connetix heeft een vaste wervingsmethodiek voor het invullen van uw vacature. We bieden onze klanten duidelijkheid en inzicht in het wervingsproces, daarnaast leveren we kwaliteit en hanteren we een vaste werkwijze.

Voor meer informatie: Brochure Machinebouw.pdf

Voor meer informatie: Brochure Industrie.pdf

© Copyright 2018 Connetix, All rights reserved.